Omega-3 -rasvat yleisesti
- Omega-3 rasvoista on runsaasti tutkimusnäyttöä, joiden mukaan ne tukevat sydämen toimintaa, suojaavat aivoja ja auttavat usein myös masennukseen.
- Raskauden aikana tai varhaislapsuudessa saatu Omega-3 on johtanut parempaan koulumenestykseen.
- Aikuisilla, jotka käyttävät näitä rasvoja, on paremmin kehittyneet aivot. Tämä koskee erityisesti niitä aivoalueita, jotka säätelevät hyvänoloa ja tunteita. Myös muisti paranee.
- Omega-3 -rasvoilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja ne voivat usein lieventää esim. nivelkipuja ja muita tulehduksia kehossa.
Miksi kala ei enää ole hyvä Omega-3 lähde?
- Valitettavasti kala on usein raskasmetallien saastuttama ja sisältää PCB:tä ja muita myrkyllisiä kemikaaleja. Viljellyssä kalassa on niukasti Omega-3 rasvaa.
Miksi kalaöljy ei ole hyvä vaihtoehto
- Kalaöljy on myydyin ja halvin Omega-3 ravintolisä. Se valmistetaan useimmiten kalastusteollisuuden sivutuotteena. Saasteiden takia kalaöljy puhdistetaan tislaamalla. Tässä prosessissa käytetään korkeita lämpötiloja ja korkeaa painetta, jotka vahingoittavat herkkiä Omega-3 rasvoja. Usein tuote myös muunnetaan kemiallisesti tai laimennetaan esim. oliiviöljyllä.
Black Omegan Viherhuulisimpukkaöljy
Paras Omega-3 lähde
Kaikki tunnetut Omega-3 -rasvat helposti sulavassa muodossa
- Viherhuulisimpukkaöljyssä on 18 eri omega-3 -rasvaa. Kalaöljyssä on kaksi (EPA ja DHA).
- Viherhuulisimpukassa Omegarasvat ovat fosfolipidimuodossa, joka tarkoittaa, että keho voi suoraan käyttää niitä solukalvojen rakennusaineena. Solukalvot muodostuvat fosfolipideistä.
Öljy on hyvin tiivistettyä ja puhdasta
- Black Omegan viherhuulisimpukkaöljy on erittäin tiiviissä muodossa. 10L simpukkaöljyn valmistukseen tarvitaan 2000 kg simpukkaa.
- Koska viherhuulisimpukka elää puhtaissa vesissä Uuden Seelannin eteläpuolella, erillisiä puhdistusprosesseja ei tarvita.
- Omega-3 -öljy otetaan talteen matalassa lämpötilassa ja matalassa paineessa, suojaten näin herkkiä rasvoja hapettumiselta.
Voimakas tulehdusta ehkäisevä vaikutus
- Viherhuulisimpukkaöljy on tutkimuksissa osoitettu olevan yli 100 kertaa tehokkaampaa kuin kalaöljy.
- Tutkimuksien mukaan simpukkaöljy on tehokas tai lieventävä hoito astmaan, reumaan, nivelrikkoon ja tulehduksellisiin suolistosairauksiin.
Astaksantiini – Antioksidantti-ihme
Karotenoidi merestä
- Astaksantiini on punainen karotenoidi, sukua porkkanan betakaroteenille ja tomaatin lykopeenille.
- Mikromerilevä; Haematococcus pluvialis tuottaa astaksantiinia.
Rasvaliukoinen ravintoaine
- Astaksantiini on rasvaliukoinen, mikä tarkoittaa että sen talteenotto ruuansulatuksessa paranee Black Omegan simpukkaöljyn ja ruuan rasvan myötä.
Luonnon vahvimpia antioksidantteja
- Astaksantiini voi neutralisoida monet erilaiset vapaat radikaalit ja on 6000 kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini ja 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini.
Tukee energiantuotantoa
- Astaksantiini suojaa mitokondrioita, jotka tuottavat solujen energiaa. Nykyään tiedetään, että monet sairaudet ja osittain myös vanheneminen johtuu mitokondrioiden toiminnan häiriöistä.
- Monet urheilijat käyttävät astaksantiinia, koska sillä on tuloksia parantava vaikutus.
Ruokaa aivoille
- Astaksantiini läpäisee aivo-veriesteen. Tämän johdosta antioksidantti pääsee aivoihin ja voi suojata monilta keskushermoston sairauksilta.
Astaksantiini tukee viherhuulisimpukkaöljyn tulehdusta ehkäisevää vaikutusta
- Astaksantiini on monissa tutkimuksissa vähentänyt kehon tulehduksia.
- Tutkimukset osoittavat hyviä tuloksia reumaan, nivelrikkoon ja tenniskyynärpäähän.
- Tämä antioksidantti suojaa myös silmäpohjan rappeumalta.
- Astaksantiini toimii kuin sisäinen aurinkovoide ja suojaa ihoa liialliselta auringonvalolta.
Kiivisiemenöljy
Kiivihedelmää käytetään Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä
- Kiivihedelmä tulee alkujaan Kiinasta, jossa sitä arvostetaan sen vahvistavien ominaisuuksien vuoksi ja koska se nostaa vastustuskykyä.
Hedelmän siemenet sisältävät runsaasti terveellisiä rasvoja
- 62% pienten siementen öljystä on alfalinoleenihappoa (ALA), joka on Omega-3 -rasva. 15% on gammalinoleenihappoa (GLA), joka on Omega-6 -rasva, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.
Siemenöljy on täynnä antioksidantteja
- Kiivisiemenöljyssä on karotenoideja; luteiinia ja zeaksantiinia, jotka kuten Astaksantiini tukevat silmien terveyttä.
Täydellinen E-vitamiini
- Luonnollinen E-vitamiini koostuu kahdeksasta kemiallisesta muodosta jotka kaikki löytyvät kiivisiemenöljystä.
- Tavalliset E-vitamiiniravintolisät koostuvat ainoastaan yhdestä E-vitamiinimuodosta (alfatokoferolista) ja niistä puuttuu terveysvaikutus, jonka täydellinen, luonnollinen E-vitamiini antaa.
- E-vitamiini on tärkeä antioksidantti kehossa. Se suojaa solukalvojen rasvoja ja LDL-kolesterolia hapettumiselta, tukee täten solujen toimintaa ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskejä.
Antioksidanttisekoitus
Kaikki ainesosat ovat Uudesta Seelannista
- Reikä otsonikerroksessa maan yllä lisää UV-säteilyä. Kasvit suojautuvat moninkertaistamalla antioksidanttien tuotannon.
- Rypälesiemenuute on rikkain proantosyanidiinien lähde. Nämä ovat hyvin vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat ennenaikaiselta vanhenemiselta ja tukevat aivojen ja silmien terveyttä.
- Mustissa viinimarjoissa ja Boysenmarjoissa on myös proantosyanidiinejä ja viinimarjoissa paljon C-vitamiinia.
- Kiivihedelmäuutteessa on C-vitamiinia, flavonoideja ja karotenoideja.
Black Omega on ainutlaatuinen
Tiivistetty simpukkaöljy, voimakas astaksantiini ja Kiivisiemenöljyn täydellinen E-vitamiini yhdessä voimakkaiden antioksidanttien kanssa luovat tulehdusta ehkäisevän kokonaisuuden, elinvoimaa ja hyvää oloa.