Black Omega

Omega-3 -rasvat yleisestiomega3
  • Omega-3 rasvoista on runsaasti tutkimusnäyttöä, joiden mukaan ne tukevat sydämen toimintaa, suojaavat aivoja ja auttavat usein myös masennukseen.
  • Raskauden aikana tai varhaislapsuudessa saatu Omega-3 on johtanut parempaan koulumenestykseen.
  • Aikuisilla, jotka käyttävät näitä rasvoja, on paremmin kehittyneet aivot. Tämä koskee erityisesti niitä aivoalueita, jotka säätelevät hyvänoloa ja tunteita. Myös muisti paranee.
  • Omega-3 -rasvoilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja ne voivat usein lieventää esim. nivelkipuja ja muita tulehduksia kehossa.
Miksi kala ei enää ole hyvä Omega-3 lähde?
  • Valitettavasti kala on usein raskasmetallien saastuttama ja sisältää PCB:tä ja muita myrkyllisiä kemikaaleja. Viljellyssä kalassa on niukasti Omega-3 rasvaa.
Miksi kalaöljy ei ole hyvä vaihtoehto
  • Kalaöljy on myydyin ja halvin Omega-3 ravintolisä. Se valmistetaan useimmiten kalastusteollisuuden sivutuotteena. Saasteiden takia kalaöljy puhdistetaan tislaamalla. Tässä prosessissa käytetään korkeita lämpötiloja ja korkeaa painetta, jotka vahingoittavat herkkiä Omega-3 rasvoja. Usein tuote myös muunnetaan kemiallisesti tai laimennetaan esim. oliiviöljyllä.

Black Omegan Viherhuulisimpukkaöljy

Paras Omega-3 lähde
Kaikki tunnetut Omega-3 -rasvat helposti sulavassa muodossa
  • Viherhuulisimpukkaöljyssä on 18 eri omega-3 -rasvaa. Kalaöljyssä on kaksi (EPA ja DHA).
  • Viherhuulisimpukassa Omegarasvat ovat fosfolipidimuodossa, joka tarkoittaa, että keho voi suoraan käyttää niitä solukalvojen rakennusaineena. Solukalvot muodostuvat fosfolipideistä.
Öljy on hyvin tiivistettyä ja puhdasta
  • Black Omegan viherhuulisimpukkaöljy on erittäin tiiviissä muodossa. 10L simpukkaöljyn valmistukseen tarvitaan 2000 kg simpukkaa.
  • Koska viherhuulisimpukka elää puhtaissa vesissä Uuden Seelannin eteläpuolella, erillisiä puhdistusprosesseja ei tarvita.
  • Omega-3 -öljy otetaan talteen matalassa lämpötilassa ja matalassa paineessa, suojaten näin herkkiä rasvoja hapettumiselta.
Voimakas tulehdusta ehkäisevä vaikutus
  • Viherhuulisimpukkaöljy on tutkimuksissa osoitettu olevan yli 100 kertaa tehokkaampaa kuin kalaöljy.
  • Tutkimuksien mukaan simpukkaöljy on tehokas tai lieventävä hoito astmaan, reumaan, nivelrikkoon ja tulehduksellisiin suolistosairauksiin.

Astaksantiini – Antioksidantti-ihme

Karotenoidi merestä
  • Astaksantiini on punainen karotenoidi, sukua porkkanan betakaroteenille ja tomaatin lykopeenille.
  • Mikromerilevä; Haematococcus pluvialis tuottaa astaksantiinia.
Rasvaliukoinen ravintoaine
  • Astaksantiini on rasvaliukoinen, mikä tarkoittaa että sen talteenotto ruuansulatuksessa paranee Black Omegan simpukkaöljyn ja ruuan rasvan myötä.
Luonnon vahvimpia antioksidantteja
  • Astaksantiini voi neutralisoida monet erilaiset vapaat radikaalit ja on 6000 kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini ja 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini.
Tukee energiantuotantoa
  • Astaksantiini suojaa mitokondrioita, jotka tuottavat solujen energiaa. Nykyään tiedetään, että monet sairaudet ja osittain myös vanheneminen johtuu mitokondrioiden toiminnan häiriöistä.
  • Monet urheilijat käyttävät astaksantiinia, koska sillä on tuloksia parantava vaikutus.
Ruokaa aivoille
  • Astaksantiini läpäisee aivo-veriesteen. Tämän johdosta antioksidantti pääsee aivoihin ja voi suojata monilta keskushermoston sairauksilta.
Astaksantiini tukee viherhuulisimpukkaöljyn tulehdusta ehkäisevää vaikutusta
  • Astaksantiini on monissa tutkimuksissa vähentänyt kehon tulehduksia.
  • Tutkimukset osoittavat hyviä tuloksia reumaan, nivelrikkoon ja tenniskyynärpäähän.
  • Tämä antioksidantti suojaa myös silmäpohjan rappeumalta.
  • Astaksantiini toimii kuin sisäinen aurinkovoide ja suojaa ihoa liialliselta auringonvalolta.

Kiivisiemenöljy

Kiivihedelmää käytetään Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä
  • Kiivihedelmä tulee alkujaan Kiinasta, jossa sitä arvostetaan sen vahvistavien ominaisuuksien vuoksi ja koska se nostaa vastustuskykyä.
Hedelmän siemenet sisältävät runsaasti terveellisiä rasvoja
  • 62% pienten siementen öljystä on alfalinoleenihappoa (ALA), joka on Omega-3 -rasva. 15% on gammalinoleenihappoa (GLA), joka on Omega-6 -rasva, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.
Siemenöljy on täynnä antioksidantteja
  • Kiivisiemenöljyssä on karotenoideja; luteiinia ja zeaksantiinia, jotka kuten Astaksantiini tukevat silmien terveyttä.
Täydellinen E-vitamiini
  • Luonnollinen E-vitamiini koostuu kahdeksasta kemiallisesta muodosta jotka kaikki löytyvät kiivisiemenöljystä.
  • Tavalliset E-vitamiiniravintolisät koostuvat ainoastaan yhdestä E-vitamiinimuodosta (alfatokoferolista) ja niistä puuttuu terveysvaikutus, jonka täydellinen, luonnollinen E-vitamiini antaa.
  • E-vitamiini on tärkeä antioksidantti kehossa. Se suojaa solukalvojen rasvoja ja LDL-kolesterolia hapettumiselta, tukee täten solujen toimintaa ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskejä.

Antioksidanttisekoitus

Kaikki ainesosat ovat Uudesta Seelannista
  • Reikä otsonikerroksessa maan yllä lisää UV-säteilyä. Kasvit suojautuvat moninkertaistamalla antioksidanttien tuotannon.
  • Rypälesiemenuute on rikkain proantosyanidiinien lähde. Nämä ovat hyvin vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat ennenaikaiselta vanhenemiselta ja tukevat aivojen ja silmien terveyttä.
  • Mustissa viinimarjoissa ja Boysenmarjoissa on myös proantosyanidiinejä ja viinimarjoissa paljon C-vitamiinia.
  • Kiivihedelmäuutteessa on C-vitamiinia, flavonoideja ja karotenoideja.

Black Omega on ainutlaatuinen

Tiivistetty simpukkaöljy, voimakas astaksantiini ja Kiivisiemenöljyn täydellinen E-vitamiini yhdessä voimakkaiden antioksidanttien kanssa luovat tulehdusta ehkäisevän kokonaisuuden, elinvoimaa ja hyvää oloa.